Kyttääjät

Lahnaruohontie, Helsinki

Kyttäyshavainnon arvioitu sijainti kartalla.

#60: Lahnaruohontie, 00200 Helsinki

  • Sukupuoli: naaras
  • Aktiivuus: jaksaa säätää
  • Ilmoittaja: Diipadaapa
  • Ominaisuudet: kovaääninen, antisosiaalinen, tunkkainen, vikkelä, ja ailahtelevainen
  • Ekstrat: kirjoittelee välillä lappuja
  • Katseltu: 1244 kertaa

Käsinkirjoitettujen lappujen käsialasta päätellen naaras/narttu. On kantanut nimettömiä lappuja postiluukusta nelisen kappaletta. Hiljaisuuden aikana tavallinen puhekin on kiellettyä hänen mielestään, pitäisi kuiskata. Lakikirjan mukaan kovaääninen puhekaan ei ole pätevä aihe valitukseen. Lisäksi joskus kuvitellut, että pesukone käy asunnossamme hiljaisuuden aikana. Kannattaisi varmaan hankkia stetoskooppi, jotta meluhavainnot saisi paikallistettua oikeaan asuntoon. Kipittää portaita pitkin karkuun heti lapun tiputettuaan. Pitää itse iltaisin kummallista kolinaa (paiskoo ilmeisesti ovia tai kyseessä ovat nussivat norsut), koska jopa lattia välillä tärähtää. Tuonut kerran jopa tietokoneella tulostetun lapun hallituksen nimissä. Tiedustelin asiasta isännöitsijältä sekä hallituksen pj:lta eikä kumpikaan tiennyt asiasta mitään. Joskus aamuisin itkenyt kovaäänisesti eli ehkäpä osa muumeista karannut laaksosta ja tässä osasyy kyttäilyyn. En kuitenkaan ole viitsinyt asiasta heippalappua vääntää. Kaiken kaikkiaan aika mystinen ja vastenmielinen tapaus.

Kommentit (2)

1. Agentti (Tuntematon) kommentoi 5.2.2016 klo 08.07

Naapurisi vaikuttaa olevan mielisairas. Hyvä idea, Pete. Ylläpitä voisi rakentaa toiminnon kuvien postailuun.

51 tykkää Tykkää kommentista

2. Pete (Tuntematon) kommentoi 24.9.2015 klo 13.38

:-D Laputtajat ovat parhaimpia. Täällä pitäisi olla sellainen toiminto, jolla porukka voi ladata nähtäväksi kuvia kyttääjien runoilemista valituskirjelmistä.

68 tykkää Tykkää kommentista

Lisää uusi kommentti
  • Kommentti tarkistetaan ylläpidon toimesta ennen kuin se tulee julkiseksi. Älä lähetä törkyä. HTML ei ole sallittu.

© Kyttääjät 2019. Tässä on melkein pakollinen pieni präntti. Itsestäänselvyyksiä. Osa oikeuksista pidätetään ja osa muuten pidätetään muuten vain (yleensä silloin jos ei osata olla ihmisiksi). Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen paikkansapitävyydestä. Jos huomaat tiedoissa puutteita, otahan yhteyttä jotenkin — mieluiten palautelomakkeella.
Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja ehdotuksia.