Kyttääjät

Puistokaari 13, Helsinki

Kyttäyshavainnon arvioitu sijainti kartalla.

#38: Puistokaari 13, 00200 Helsinki

  • Sukupuoli: molemmat tai määrittelemätön
  • Aktiivuus: jaksaa säätää
  • Ilmoittaja: Oikeudenmukaisuus kunniaan
  • Ominaisuudet: ailahtelevainen
  • Ekstrat: kirjoittelee välillä lappuja
  • Katseltu: 1995 kertaa

Kerrostalossamme vahditaan ja kytätään asukkaiden jokapäiväisiä ääniä ja toimia. Kyttääjät soittelevat poliisille ja isännöitsijälle, kun jonkun kodista kuuluu ääntä klo 22 jälkeen. Äänillä tarkoitan mitä tahansa normaaliin elämiseen kuuluvia ääniä esim, hiustenkuivausta tai muuta elämisen ääntä. Kyttääjät toimivat selän takana ja salassa eivätkä vaivaudu kohtaamaan syytettyjään, jotka ovat yleensä syyttömiä. Naurettava taloyhtiö, jossa asukkaalla ei ole omaa yksityisyyttä, vaan otetaan maalitauluksi selän takana. En suosittele tätä taloyhtiötä kenellekään, jollet pidä asumisesta huopatossutehtaalla ja päivärytmisi ei ole "normaaliin" klo 8-16 lukeutuva. Hiljaisuus tulee klo 22, mikä tarkoittaa tässä taloyhtiössä TÄYTTÄ HILJAISUUTTA. Naapurien keskustelut kun kuuluvat seinien läpikin.

Kommentit (2)

1. Rajansa kaikella (Helsinki) kommentoi 19.2.2016 klo 09.04

Puistokaari on todellinen kerrostalokyttääjien helmi. Verhot viuhuu, laputtaminen on arkea, roskikset kytätään, toreilla ja turuilla juorutaan, luodaan vihamielisiä katseita sanomatta asiaansa. Lähikaupassa kytätään naapurin ostokset, sen sijaan, että tervehdittäisiin. Hyvähän se on tiettyyn rajaan asti seurata mitä ympärillä tapahtuu, mutta silti pitäisi antaa tilaa yksityisyydelle.

82 tykkää Tykkää kommentista

2. Zeiss (Tuntematon) kommentoi 24.6.2015 klo 11.22

Ohuet seinät mainittu! Sama täällä. :D

130 tykkää Tykkää kommentista

Lisää uusi kommentti
  • Kommentti tarkistetaan ylläpidon toimesta ennen kuin se tulee julkiseksi. Älä lähetä törkyä. HTML ei ole sallittu.

© Kyttääjät 2019. Tässä on melkein pakollinen pieni präntti. Itsestäänselvyyksiä. Osa oikeuksista pidätetään ja osa muuten pidätetään muuten vain (yleensä silloin jos ei osata olla ihmisiksi). Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen paikkansapitävyydestä. Jos huomaat tiedoissa puutteita, otahan yhteyttä jotenkin — mieluiten palautelomakkeella.
Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja ehdotuksia.