Kyttääjät

Martinkyläntie 64, Vantaa

Kyttäyshavainnon arvioitu sijainti kartalla.

#172: Martinkyläntie 64, 01660 Vantaa

  • Sukupuoli: molemmat tai määrittelemätön
  • Aktiivuus: ei vaikuta lepäävän
  • Ilmoittaja: Tavallinen tallaaja
  • Ominaisuudet: vihainen
  • Ekstrat: kirjoittelee välillä lappuja
  • Katseltu: 663 kertaa

Olemme muuttamassa kyseiseen osoitteeseen ja ajoimme auton paikkaan, joka ei häiritse ketään. Olimme parkissa noin 20-minuuttia, sen aikana tuulilasin pyyhkimen väliin oli ilmestynyt lasten liiduilla piirrelty pysäköinti kieltomerkki... Jos joku tunnistaa kyseisen henkilön, voin ostaa hänelle lisää väriliituja vastapäätä sijaitsevasta Sinellin myymälästä. Samalla voin lahjoittaa pari riisiä tulostinpaperia, jos ei ole muuta tekemistä, kuin kytätä muuttavaa ihmisiä, jonka omalla maksetulla paikalla seisoo jonkun muun auto... Joten voi jatkossa kyttäillä niitä, joiden auto on pysäköity toisten maksetuille paikoille... PS. Unohtui vielä tuo, että taideteos oli paketoitu siististi elmukelmuun, voin tarvittaessa, jos syyllinen ilmoittautuu laminoida ilmaiseksi taidetekset ilmatiiviisti laminaattorilla.

Kommentit (5)

1. Pete (Prv) kommentoi 22.12.2017 klo 16.44

No joo, hyvä kun asia ratkesi. :-]

1 tykkää Tykkää kommentista

2. Tavallinen tallaaja (Vantaa) kommentoi 21.12.2017 klo 23.28

Kaveri pyyteli anteeksi tekoaan oma toimisesti. Kerran jollakin on munaa tulla sanomaan henkilökohtaisesti mokastaan...\r\n

1 tykkää Tykkää kommentista

3. Pete (Prv) kommentoi 19.12.2017 klo 01.06

Tallaajalle sellainen täydennys, että se äskeinen yksityiseksi tullut kommentti on luettu. :) Google aivan varmasti löytää tämän sivun ehkä parin päivän tai viikon viiveellä.

1 tykkää Tykkää kommentista

4. Tavallinen tallaaja (Vantaa) kommentoi 18.12.2017 klo 23.45

Voi olla, että jotain lipsahtaa, jos tuo aktiivisuus jatkuu ; ).... Tulostin jo valmiiksi sentin nipun pysäköintilomakkeita, jotka aion laittaa tuulilasinpyyhkimen alle, ettei tarvitse piirrellä lisää pysäköintikieltomerkkejä. Toisaalta, jos syyllinen ilmoittautuu, minulta löytyisi todella vähällä käytöllä olleet kiikarit, voisin antaa ne joululahjaksi taiteilijalle.

0 tykkää Tykkää kommentista

5. Pete (Porvoo) kommentoi 18.12.2017 klo 23.34

On huono merkki saada lappu ensimmäisten 20 minuutin aikana alueelle saapumisesta... Luulen, että Tavallinen tallaaja palaa vielä tälle sivulle raportoimaan seuraavista vaiheista. :D

1 tykkää Tykkää kommentista

Lisää uusi kommentti
  • Kommentti tarkistetaan ylläpidon toimesta ennen kuin se tulee julkiseksi. Älä lähetä törkyä. HTML ei ole sallittu.

© Kyttääjät 2019. Tässä on melkein pakollinen pieni präntti. Itsestäänselvyyksiä. Osa oikeuksista pidätetään ja osa muuten pidätetään muuten vain (yleensä silloin jos ei osata olla ihmisiksi). Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen paikkansapitävyydestä. Jos huomaat tiedoissa puutteita, otahan yhteyttä jotenkin — mieluiten palautelomakkeella.
Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja ehdotuksia.