Kyttääjät

Isonjärvenpää 3, Espoo

Nyt on niin, että tälle seudulle on tehty yhteensä kaksi kyttääjäbongausta. Kaikki samaan katuosoitteeseen tehdyt bongaukset ryhmitellään samalle sivulle.

Kyttäyshavainnon arvioitu sijainti kartalla.

#120: Isonjärvenpää 3, 02940 Espoo

 • Sukupuoli: naaras
 • Aktiivuus: ei vaikuta lepäävän
 • Ilmoittaja: Lucifer's
 • Ominaisuudet: kovaääninen, vihainen, vikkelä, ja ailahtelevainen
 • Ekstrat: kirjoittelee välillä lappuja
 • Katseltu: 1461 kertaa

2:n päärouvan johtama mummomafia!! Päärouvat välillä riidoissa keskenäänkin. Haukkuvat toisiaan ja muita asukkaita selän takana. Levittävät perättömiä juoruja ja nauttivat muiden riitelystä. 1.johtajarouva seuraa lapsiasi roskiskatokseen asti ja kyttää onko roskispussi varmasti solmittu ja meneehän oikeaan paikkaan. Komentaa lapsia jotka uskaltavat mm.laittaa hiekkaa hiekkalaatikon reunalle. Vahtii autojen vieraspaikkoja. Pitää vierailijoille tarkoitettua "yönyli" lupalappua itsellään.. Eikä ilmoita siitä muille, kun "sisäpiiriläisille". Sama koskee kaikkea mitä taloyhtiökokouksissa puhutaan. Kulkee nalkuttaen huoltomiehen perässä ja kyttää, että asiat tehdään oikein. Tästä johtuen huoltomiehet karttaa tätä yhtiötä. Kyttää pesuvuoroja. Kirjoittelee varauskirjaan huomautuksia nimettömänä. Kyttää kuivaushuoneen nukkasihtiä. Valittaa vaikka sulla olisi pyykinkuivaus kesken, jos nukkasihdissä nukkaa. Käy läpi pesukoneen oven tiivisteen joka käyttäjän jälkeen! Auta armias, jos sieltä löytyy vähänkin hiusta tms!! Taas on varauskirjassa tekstiä ja nimettömänä tietysti. Saanut jo 3ihmistä hommaamaan oman pesukoneen.. Herkkä mielistelylle. Jos haluaa valittaa jostain muille asukkaille, valittaa heidän lapsille tai laittaa juorun kulkemaan. Laputtaa kieltoja mm. koiran pissatuskieltoja... Itse pissattaa tyttärensä koirat lapun alla. Kaadattaa pihalta puita jotka estävät näkyvyyden kytätä muiden pihoille. Mielistelee kasvotusten.. Puukkoa tulee, kun käännät selän. Jos, et ole hänen kanssaan samaa mieltä voit olla varma, että saat isännöitsijältä valituksen parin viikon sisällä. Eikä valitus ole häneltä suoraan vaan on usuttanut alamaisensa sen tekemään. Pitää huolen, ettei taloyhtiöön muuta ulkomaalaisia tai romaneja. 2.johtavarouva mielistelee kaikkia tarjoaa koirille nameja ja hoitaa naapurin lapsia. Selän takana haukkuu heitä ja usuttaa toiste

#121: Isonjärvenpää 3, 02940 Espoo

 • Sukupuoli: molemmat tai määrittelemätön
 • Aktiivuus: ei vaikuta lepäävän
 • Ilmoittaja: Manut
 • Ominaisuudet: kovaääninen, vihainen, antisosiaalinen, tunkkainen, suorasanainen, sähäkkä, ja ailahtelevainen
 • Ekstrat: kirjoittelee välillä lappuja
 • Katseltu: 1460 kertaa

Huutaa koirilleen naama punaisena niin, että kuuluu pihalle asti. Näyttelee keskisormea lapsille. Valittaa muiden koirien vähäisistäkin äänistä. Omat koirat räksyttää kilpaa hänen huutamisensa kanssa aamusta iltaan. Kyttää muiden koirien pissatuspaikat valittaa niistä selän takana. Kyttää mm.parkkipaikan pesijöitä, etteivät vaan naarmuta hänen autoaan. Haukkuu muita ihmisiä selän takana. Hänelle siitä huomautettaessa huutaa mielipuolen lailla ja kiroilee, kuin merimies! Lähettelee lappuja. Ei ole oikeasti kenenkään kaveri mutta kukaan ei uskalla mitään hänelle sanoa, kun on niin kilahdusherkkä.

Kommentit (1)

1. Pete (Tuntematon) kommentoi 29.9.2016 klo 16.39

"Näyttää keskisormea lapsille" :D

23 tykkää Tykkää kommentista

Lisää uusi kommentti
 • Kommentti tarkistetaan ylläpidon toimesta ennen kuin se tulee julkiseksi. Älä lähetä törkyä. HTML ei ole sallittu.

© Kyttääjät 2019. Tässä on melkein pakollinen pieni präntti. Itsestäänselvyyksiä. Osa oikeuksista pidätetään ja osa muuten pidätetään muuten vain (yleensä silloin jos ei osata olla ihmisiksi). Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen paikkansapitävyydestä. Jos huomaat tiedoissa puutteita, otahan yhteyttä jotenkin — mieluiten palautelomakkeella.
Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja ehdotuksia.