Kyttääjät

Sammalkallionkuja 3, Espoo

Kyttäyshavainnon arvioitu sijainti kartalla.

#43: Sammalkallionkuja 3, 02210 Espoo

  • Sukupuoli: naaras
  • Aktiivuus: ei vaikuta lepäävän
  • Ilmoittaja: Haisuli
  • Ominaisuudet: kovaääninen, ja vikkelä
  • Ekstrat: ei määritelty
  • Katseltu: 3626 kertaa

Tämä iäkäs yksinäinen täti päivystää yhtaikaa sekä talon rappukäytävässä, kellarissa että etu-ja takapihall!. En tajua millä se ehtiikin joka paikkaan. Tai sitten niitä on neljä identtistä siskosta... Pitää omaa oveaan auki rappuun koko päivän ja vahtii naapureiden tulemisia ja menemisiä. Ei auta, vaikka miten hiljaa yrittäisi liikkua rapussa, ttäti ampaisee juoksujalkaa heti rappuun väijymään, kun jossain sarana narahtaa tai askeleet napsaa! Ja jos se huomaa tulleensa huomatuksi oven raossa, niin päästää hermostuksissaan kimakan "hehehe"-äänen ja lehahtaa tiehensä mitään muuta sanomatta... Levittää muutenkin omia kamojaan pitkin kiinteistöä, on "somistanut" rapun kipeän värisillä tekokukilla ja "taiteella", ja tuntuu jotenkin levittäytyvän koko kiinteistölle kuin taikinatiinusta yli paisuva pullataikina. En tiedä mitä se oikein tekee sillä asunnolla, kun päivät kuluvat rappukäytävässä tai kukkapenkissä... Onneksi ei ainakaan vielä ole kirjoitellut lappuja (varmaan sekin aika tulee), mutta soittelee milloin kenenkin naapurin ovikelloa ja tekee tikusta asiaa, ääni on todella kantava mummonau'unta (jotain murretta). Kun asuntoni edelliseltä omistajalta kysyin, millaisia naapueita täällä on, hän vastasi vinosti hymyillen että täällä on sellasia vanhoja, herttaisia tätejä, jotka istuttelee kukkia... Olisinpa kuullut totuuden, niin olisin kiertänyt talon kaukaa!

Kommentit (8)

1. Yksi vaan (Vaasa) kommentoi 20.4.2018 klo 11.11

Sietääkin pelottaa kun kuitenkin häiritään yhteistä rauhaa ja etua.

0 tykkää Tykkää kommentista

2. Pätkä (Espoo) kommentoi 8.5.2016 klo 21.13

Aika kummallista, että joku valittaa siitä, että joku toinen on kirjoittanut Kyttääjät-sivulle tekstin kerrostalokyttääjän häiritsevästä käytöksestä! Jutun pointti ei varmaankaan ollut kyttääjän ikä, vaan hänen vähintäänkin kummallinen käytöksensä. Myötätuntoa kaikikien kyttääjien kohteille!

67 tykkää Tykkää kommentista

3. Pekka (Espoo) kommentoi 15.3.2016 klo 12.37

Aika kummallinen valittaja on tämän kirjoittanut. Vanhojen ihmisten pilkkaaminen on aika typerää, kun me kaikki joskus olemme sellaisia.

41 tykkää Tykkää kommentista

4. Pekka (Espoo) kommentoi 15.3.2016 klo 12.37

Aika kummallinen valittaja on tämän kirjoittanut. Vanhojen ihmisten pilkkaaminen on aika typerää, kun me kaikki joskus olemme sellaisia.

44 tykkää Tykkää kommentista

5. Sympatiaa (Helsinki) kommentoi 19.2.2016 klo 09.17

Kun sivusto käsittelee taloyhtiöiden kyttääjiä, niin ei asukkaan tuntemukset ja pahimmillaan vuosia jatkunut epämääräinen käytös talossa tulisi ketään naurattaa. Tietty huumorilla ja positiivisella asenteellä pääsee pitkälle.

76 tykkää Tykkää kommentista

6. hmmmmmn (Tuntematon) kommentoi 15.10.2015 klo 17.55

Jospa mummo kaipaa vain seuraa, koska on kovin yksinäinen. Yleensä vanhuksista ei niinkään ole haittaa, ellei sitten ole selvästi päässä vikaa. Teillähän on ilmainen vartiointipalvelukin rapussa. Oikein hienoa. Voi ajatella positiivisesti, jos kyseisestä ihmisestä ei niinkään ole haittaa.

93 tykkää Tykkää kommentista

7. Haisuli (Espoo) kommentoi 7.7.2015 klo 11.22

Varmaan muakin naurattaa sitten joskus vuosien päästä, mutta nyt täällä suurennuslasin alla ollessa ei naurata yhtään (*puistatus*). Täti läähättää koko ajan kannassa kuin verikoira!. Jotenkin sellainen pelonsekainen jännitys vatsanpohjassa kun oli penskana, kun leikittiin nurkkaluutaa talon ympärillä: tiesi, että kohta se luuta jonkun nurkan takaa työntyy esiin, mutta minkä, ja ehdinkö ite karkuun ajoissa ettei mua nähdä :D

131 tykkää Tykkää kommentista

8. Pete (Tuntematon) kommentoi 6.7.2015 klo 20.00

Naurattaa lukea tätä. :-D

146 tykkää Tykkää kommentista

Lisää uusi kommentti
  • Kommentti tarkistetaan ylläpidon toimesta ennen kuin se tulee julkiseksi. Älä lähetä törkyä. HTML ei ole sallittu.

© Kyttääjät 2019. Tässä on melkein pakollinen pieni präntti. Itsestäänselvyyksiä. Osa oikeuksista pidätetään ja osa muuten pidätetään muuten vain (yleensä silloin jos ei osata olla ihmisiksi). Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen paikkansapitävyydestä. Jos huomaat tiedoissa puutteita, otahan yhteyttä jotenkin — mieluiten palautelomakkeella.
Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja ehdotuksia.