Kyttääjät

Kirstinmäki 13, Espoo

Nyt on niin, että tälle seudulle on tehty yhteensä kaksi kyttääjäbongausta. Kaikki samaan katuosoitteeseen tehdyt bongaukset ryhmitellään samalle sivulle.

Kyttäyshavainnon arvioitu sijainti kartalla.

#16: Kirstinmäki 13, 02760 Espoo

 • Sukupuoli: molemmat tai määrittelemätön
 • Aktiivuus: ei vaikuta lepäävän
 • Ilmoittaja: Texu
 • Ominaisuudet: kovaääninen, vihainen, ja antisosiaalinen
 • Ekstrat: ruma suustaan
 • Katseltu: 3766 kertaa

Tässä taloyhtiössä tuntuu olevan useita kyttääjiä. Tuntuu olevan niin, että tiedetään muiden asiat paremmin kuin omat. Korjasimme eilen parkkipaikalla autoa, viidessä minuutissa oli kaksi valittajaa paikalla. En tiedä oliko tää toinen valittaja kännissä. mutta toiminta oli senoloista :D Tietävät mihinkä aikaan kukin liikkuu, valitetaan kaikista ja kaikesta, eniten valitetaan jos satut olemaan iältäsi nuori. Yhtiökokouksessa kunnon jourukerho xD Miksi musta tuntuu että meidän naapurit on aina pahimmat? :) Aivan päätöntä touhua, ollaan kiinnostuttu muiden asioista enemmän kuin omista ja etsimällä etitään valituksen aihetta.

#104: Kirstinmäki 13, 02760 Espoo

 • Sukupuoli: molemmat tai määrittelemätön
 • Aktiivuus: ei vaikuta lepäävän
 • Ilmoittaja: Voi elämä
 • Ominaisuudet: kovaääninen, vihainen, antisosiaalinen, tunkkainen, ja ailahtelevainen
 • Ekstrat: ei määritelty
 • Katseltu: 1411 kertaa

Yläkerran naapurimme on SEKAISIN! Jonkinlainen avohoitopotilas, aikaisempia tempauksia (ja nämä ovat oikeasti totta!) ovat huonekalujen heittely ulos 7:nen kerroksen parvekkeelta ja kun naapurimme laittoi valitusta hänen käyttäytymisestään, oli aamulla hississä erittäin haiseva vastalause. Ei varmaan tarvitse tarkemmin selittää, mutta sanotaan nyt kuitenkin että oli käynyt tekemässä hissiimme isommat tarpeet! Tämä alkaa aina kun hänen alakerran naapurinsa vaihtuu. Pari vuotta olemme saaneet olla rauhassa, mutta nyt seinänaapurimme vaihtui. Heillä on kaksi koiraa ja omasta mielestäni on aivan normaalia, että koira haukahtaa jos esimerkiksi tulee posti tms. Ja sanottakoon puollustukseksi vielä, että toinen koirista on vielä pentu. Tällä häirikkönaapurilla on tapana alkaa hakkaamaan lattiaa tai pattereita tms josta lähtee erittäin kova ääni, jos alakerran koira haukahtaa. Tätä koputusta kestää aivan turkaisen kauan ja se innostaa tottakai entistä enemmän koiria haukkumaan. Kellon ajalla ei ole väliä, eräs yö kello oli puoli kaksi kun yhtäkkiä alkaa kuulua taas hirveää kolinaa ja koputusta ja tottakai koirat siitä hermostuu... En haluaisi, että tämä koirapariskunta saisi syytä niskoilleen tästä, kun tämä hullu provosoi koirat haukkumaan. Uskon että tottuvat ajan kanssa tuohon ukkoon, mutta on silti ikävä herätä keskellä yötä hirveään meteliin. Naapurissa asuu vielä pieniä lapsia, jotka tottakai heräävät itkien aina tähän mekkalaan.Eikä tähän kolisteluun ole mitään syytä aina edes. Eivät koiratkaan hauku kesekllä yötä. Kummallista on myös se, että tämä naapuri huudattaa kahta radiota usein yöllä samaan aikaan, iskelmäradiota on tullut kuunneltua tässä asuessamme :D Täytynee pistää taas valitusta tästä ukosta isännöitsijälle. Olemme sitä yrittänyt häätää pois, mutta omistusasunnossa kun asuu niin se on hiukan vaikeaa..En toki haluaisi, että asunnottomaksi jää, m

Kommentit (3)

1. Pete (Tuntematon) kommentoi 23.6.2016 klo 15.57

Ilmoitus #104 pitäisi saada isännöitsijän luettavaksi! Tai ehkä hän löytää tuon Googlesta aikanaan...

88 tykkää Tykkää kommentista

2. Rassaaja (Vantaa) kommentoi 13.3.2015 klo 18.04

Samanlaisia kokemuksia (valitettavasti) tuosta auton korjauksesta parkkiksella, omalla autopaikalla. Ei pysty ymmärtämään, miten se voi ketään häiritä.

155 tykkää Tykkää kommentista

3. Autopano (Hki) kommentoi 28.12.2014 klo 14.49

Hyvä kuvaus :D Mitä valittamista siinä on jos joku korjaa parkkiksella autoa?

125 tykkää Tykkää kommentista

Lisää uusi kommentti
 • Kommentti tarkistetaan ylläpidon toimesta ennen kuin se tulee julkiseksi. Älä lähetä törkyä. HTML ei ole sallittu.

© Kyttääjät 2019. Tässä on melkein pakollinen pieni präntti. Itsestäänselvyyksiä. Osa oikeuksista pidätetään ja osa muuten pidätetään muuten vain (yleensä silloin jos ei osata olla ihmisiksi). Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen paikkansapitävyydestä. Jos huomaat tiedoissa puutteita, otahan yhteyttä jotenkin — mieluiten palautelomakkeella.
Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja ehdotuksia.