Kyttääjät

Riutojankatu 1, Turku

Kyttäyshavainnon arvioitu sijainti kartalla.

#126: Riutojankatu 1, 20360 Turku

  • Sukupuoli: uros
  • Aktiivuus: ei vaikuta lepäävän
  • Ilmoittaja: Lapsellinen
  • Ominaisuudet: vihainen, antisosiaalinen, ja vikkelä
  • Ekstrat: ruma suustaan
  • Katseltu: 1039 kertaa

Seinänaapurimme soittelee tuntemattomasta numerosta (luulee ettemme tiedä kuka hän on) ja valittaa milloin mistäkin melusta. Olemme kuulemma poranneet keskellä yötä yms. Ja hänen mielestään lapsiamme kiusaamme, yöllä soittaa jos lapsi itkee (tietää lastemme nimet). Uhkailee poliisilla ja lastensuojeluviranomaisilla. Soittelee näitä puheluita myös mieheni työpaikalle, ko. yrityksen asiakaspalveluun. Valittaa sinne että siellä ne meluavat. Muutkin asukkaat ovat saaneet osansa äijänkääkän valittamisesta.

Kommentit (3)

1. Ihmeellistä (Lande vieläkin) kommentoi 17.1.2017 klo 19.05

Oho! Panoksen kovenee. Toivottavasti he eivät ryhdy kostoksi suunnittelemaan jotain konstia, jolla voivat savustaa teidät muuttamaan.

1 tykkää Tykkää kommentista

2. Lapsellinen (Turku) kommentoi 17.1.2017 klo 14.44

Sen verran rupes vituttamaan tämä soittelu, lappujen laittelu ja parkkipaikalla valitus että tein rikosilmoituksen äijästä ja rouvasta. Mielenterveystapauksia ovat. Mutta loppui se soittelu sentään. Ainakin toistaiseksi.

0 tykkää Tykkää kommentista

3. Ihmeellistä (Lande) kommentoi 21.11.2016 klo 19.14

^ Riutojankadulla taitaa olla sellainen suositus, että auton pitää olla punainen. Googlen Street View: https://goo.gl/jzxAtL

5 tykkää Tykkää kommentista

Lisää uusi kommentti
  • Kommentti tarkistetaan ylläpidon toimesta ennen kuin se tulee julkiseksi. Älä lähetä törkyä. HTML ei ole sallittu.

© Kyttääjät 2019. Tässä on melkein pakollinen pieni präntti. Itsestäänselvyyksiä. Osa oikeuksista pidätetään ja osa muuten pidätetään muuten vain (yleensä silloin jos ei osata olla ihmisiksi). Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen paikkansapitävyydestä. Jos huomaat tiedoissa puutteita, otahan yhteyttä jotenkin — mieluiten palautelomakkeella.
Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja ehdotuksia.