Kyttääjät

Lammaskuja 4, Vantaa

Nyt on niin, että tälle seudulle on tehty yhteensä kaksi kyttääjäbongausta. Kaikki samaan katuosoitteeseen tehdyt bongaukset ryhmitellään samalle sivulle.

Kyttäyshavainnon arvioitu sijainti kartalla.

#162: Lammaskuja 4, 01710 Vantaa

 • Sukupuoli: uros
 • Aktiivuus: jaksaa säätää
 • Ilmoittaja: Uhri
 • Ominaisuudet: kovaääninen, ja vihainen
 • Ekstrat: ruma suustaan
 • Katseltu: 1403 kertaa

Olin laittamassa roskakassiani meidän useamman taloyhtiön yhteiseen syväkeräysjätesäiliöön, jonne sekajätteet kuuluu laittaa. Olen asunut samassa taloyhtiössä yli 20 vuotta, joten tunnen tavat. Yllätyn, kun viereisessä VVO:n talossa asuva iäkkäämpi mies hyökkää kymmenen metrin päästä lapion kanssa ja huutaa karkealla äänellä: "Laita se siihen toiseen". Kun en tottele, hän nimittelee minua samalla äänensävyllä jatkaen idiootiksi ja tekee uhkaavia eleitä lapion kanssa. Meillä ei ole ollut mitään kanssakäymistä välillämme ennen tätä, joten vanhoilla kaunoilla käytös ei selity. Ja jätesäiliöt ovat keskenään identtisiä, joten siitäkään ei saa riidanaihetta otettua, vähänkin järjellisesti ajatellen.

#164: Lammaskuja 4, 01710 Vantaa

 • Sukupuoli: uros
 • Aktiivuus: jaksaa säätää
 • Ilmoittaja: Uhri2
 • Ominaisuudet: kovaääninen, vihainen, suorasanainen, ja sähäkkä
 • Ekstrat: ruma suustaan
 • Katseltu: 1289 kertaa

Ohitin muutamia vuosia sitten kohtalaisen iäkkään naapurin auton lyhyellä Lammaskujalla, jossa on 40 km/h nopeusrajoitus, hän ajoi 15-20 km/h. Ajoimme molemmat P-alueelle ruutuihimme. Mies ryntäsi luokseni huutaen: "Oliks sull noin kiire, et sun piti mut tollases paikas ohittaa"? Muistutin, mikä nopeusrajoitus on ja siitä, että ohituspaikka on laillinen. LIIKKUVAN ajoneuvon saa ohittaa suojatien kohdallakin, ellei se peitä näkyvyyttä suojatielle, esim. korkeat pakut, suuremmista ajoneuvoista puhumattakaan. Mutta henkilöauton saa ohittaa - eikä naapurikaan ollut eri mieltä ohituksen laillisuudesta. Kului puoli vuotta, emmekä juuri nähneet toisiamme, kunnes eräänä päivänä ajoimme peräkanaa pihaan. Tällä kertaa en ohittanut, mutta silti hän sai aivan hirveän raivokohtauksen, hän hyppi ja heilutteli käsiään ja huuteli solvauksia koko matkan kävellessään kotiinsa. Äijä koki, että olisin kiilannut häntä, koska mies leikkasi P-alueelle johtavan liittymän kohdalla siten, että hänen autonsa täytti koko väylän. Minä ajoin ja ajan aina oikeaa reunaa käyttäen, jolloin kohtaavat autot mahtuvat sivuuttamaan. toisensa siinä. Mitään vaaraa tilanteessa ei mielestäni ollut, eivätkä autot olleet pituussuunnassakaan siten, että etupuskurini olisi ollut hänen takapuskurinsa kanssa linjassa. Tuli kyllä mieleen, mitä miehen ajamisesta tulisi New Delhissä. Muutamaa kuukautta myöhemmin ukko muutti lähistölle toiseen taloon. Muuttaessaan hän tuli vielä tivaamaan minulta: "Ootsä taas kiilannu autolla ihmisiä"? Vastasin, sä oot yrittäny ajaa äitini päälle. Silloin mies räjähti lähes yhtä pahasti kuin edellisellä kerralla. Vasta jälkikäteen tajusin, että heidän talonsa iäkäs nainen oli syyllistänyt minut tälle riitapukarille samana päivänä siitä, kun ilmeisesti naisen lapsen lapsi oli pysäyttänyt autonsa keskelle P-ruutujen välistä väylää ja ollessani lähes auton kohdalla, hän avasi oven autoni eteen, vetäen sen kuitenkin samantien kiinni, huomattuaan virheensä. En kuitenkaan rekisteröinyt tapausta muuten kuin ajatellen, että nuoret eivät vielä kaikkea osaa liikenteessä, joten en heti osannut yhdistää näitä tapauksia toisiinsa.

Kommentit (2)

1. Petetwo (Tuntematon) kommentoi 14.10.2017 klo 17.23

#164 on melkein yhtä paha rapsa kuin mitä tuli äskettäin Kuopioon: kyttääjät.net/paikkakunnat/kuopio/annikintie-3/163/

0 tykkää Tykkää kommentista

2. Pete (Tuntematon) kommentoi 26.9.2017 klo 18.15

Vähän sellaista linkolalaista kommenttia tähän: ongelmia muodostuu kun ihmispopulaatio pakataan kompaktisti pienelle alueelle. ;-)

1 tykkää Tykkää kommentista

Lisää uusi kommentti
 • Kommentti tarkistetaan ylläpidon toimesta ennen kuin se tulee julkiseksi. Älä lähetä törkyä. HTML ei ole sallittu.

© Kyttääjät 2019. Tässä on melkein pakollinen pieni präntti. Itsestäänselvyyksiä. Osa oikeuksista pidätetään ja osa muuten pidätetään muuten vain (yleensä silloin jos ei osata olla ihmisiksi). Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen paikkansapitävyydestä. Jos huomaat tiedoissa puutteita, otahan yhteyttä jotenkin — mieluiten palautelomakkeella.
Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja ehdotuksia.