Kyttääjät

Minkkitie 7, Vantaa

Kyttäyshavainnon arvioitu sijainti kartalla.

#23: Minkkitie 7, 01450 Vantaa

  • Sukupuoli: molemmat tai määrittelemätön
  • Aktiivuus: ei vaikuta lepäävän
  • Ilmoittaja: Kyllikki
  • Ominaisuudet: kovaääninen, vihainen, antisosiaalinen, ja ailahtelevainen
  • Ekstrat: kirjoittelee välillä lappuja
  • Katseltu: 2018 kertaa

Täältä löytyy laidasta laitaan, asialle erittäin paljon omistautuvia henkilöitä. Ovat luultavasti jakaneet "tehtäviä" yhtiökokouksissa, muutamat kyttäävät-kuvaavat autoja pihalla, paitsi ty-hallituksen jäseniä ei koske mitkään säännöt tässä(kään) asiassa. Joillekin langennut rooli kytätä+pitää kirjaa, muiden asukkaiden mahdollisista vieraista mm.klo:n ajat, vierailu aika. Muut saavat tyytyä huutelemaan parveikkeiltaan asiattomuuksia, asiasta kuin asiata, mikään ei ole heille turhan vähäpätöinen asia :D. Käyttävät myös erilaisia apuvälineitä kyttäyksessä hyväkseen, kamerat nyt on liian tavallisia. Nähtävästi arsenaalia löytyy kiikareista ja laserosoittimista, aina "spy"kuuntelulaitteisiin. Itse en ole saanut osakseni, juurikaan mitään erityistä, jos satunnaisia muistutuksia (tapahtuu tietysti lapuilla) ei lasketa. Juteltuani muiden talon asukkaiden kanssa, kuullut täydellisesti lapasesta lähteneitä täsmäkyttäyksiä. Yhtä asukasta jaksavat kiusata vuodesta toiseen, viime vuodelta"paras"on...kyttääjien toimesta, isännöitsijän avustuksella kys.asukas joutui siirtämään autonsa tien varteen. 1.vrk jälkeen pysäköintivirhemaksu(auto oli käytöstä poistettu, mutta toimiva), 2.vrk joku-jotkut aktiivikyttääjistä olivat soittaneet HäKe:en, ihan vähäisesti värittäneet ilmoitusta...ko.asukas kertoi poliisipartion tulleen paikalle, joku"hätääntynyt kansalainen"oli poliisin mukaan tehnyt ilmoituksen. Joku hullu korjaa autoaan KESKELLÄ!!tietä, todellisuudessa auto oli normaalisti tienlaidassa parkissa. Kohtuullisen hyvät hermot saa asukkaalla olla, oli enemmänkin huvittunut tapauksesta, kertoessaan siitä. Itse mietin miten suhtautuisin tuollaiseen, jos sattuisi omalle kohdalle. Asukkaan toteamus"hulluilla on halvat huvit ja idiooteilla ilmaiset"kuvaa kyllä hyvin, tuota kyttäystemppua :D.

Kommentit (3)

1. Mags (Tuntematon) kommentoi 21.3.2015 klo 15.21

Ei ne nyt vittu huhuh.... Päivän naurut kyllä sain tästä sivusta. Menkäähän jo hirteen.

76 tykkää Tykkää kommentista

2. Korsos on aitoo menoa =D (Vantaa) kommentoi 17.3.2015 klo 21.51

Ei "vähä" vielä mitään... =D . Tunnen tuon ihmisen, josta toi naapuri tuossa kertoo. Vanha koulukaverini on kyseessä,vaik on vaikeaa joidenkin uskoa,voin vakuuttaa asioiden olevan totta.

87 tykkää Tykkää kommentista

3. Pete (Porvoo) kommentoi 13.3.2015 klo 19.28

Tässähän alkaa olemaan aineksia elokuvan käsikirjoitukseksi. :-D

87 tykkää Tykkää kommentista

Lisää uusi kommentti
  • Kommentti tarkistetaan ylläpidon toimesta ennen kuin se tulee julkiseksi. Älä lähetä törkyä. HTML ei ole sallittu.

© Kyttääjät 2019. Tässä on melkein pakollinen pieni präntti. Itsestäänselvyyksiä. Osa oikeuksista pidätetään ja osa muuten pidätetään muuten vain (yleensä silloin jos ei osata olla ihmisiksi). Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen paikkansapitävyydestä. Jos huomaat tiedoissa puutteita, otahan yhteyttä jotenkin — mieluiten palautelomakkeella.
Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja ehdotuksia.