Kyttääjät

Jännekatu 20, Iisalmi

Kyttäyshavainnon arvioitu sijainti kartalla.

#206: Jännekatu 20, 65535 Iisalmi

  • Sukupuoli: naaras
  • Aktiivuus: jaksaa säätää
  • Ilmoittaja: Omineet talon
  • Ominaisuudet: kovaääninen, vihainen, antisosiaalinen, sähäkkä, ja ailahtelevainen
  • Ekstrat: kirjoittelee välillä lappuja
  • Katseltu: 237 kertaa

Erikoinen pariskunta.Rouva hieman hupsumpi.Muuttaessani tulivat heti kertomaan kuinka tien toiselta puolen rivarista katsovat kiikareilla.Muutin puheen aihetta ja naureskelin ettei jollain vain ole tekemistä.Kaveri mulle että katoppas tien toiselle puolen minä niin...no perhana.Ei sinne näe kuin kiikareilla.Verhot vaan heiluvat pihalla kulkiessa.Naapurini kertoi.Minä lopetin kokonaan ikkunoihin katsomisen.Luikin sisälle kuin rosvo.Ei, tällä naisella aina jotakin.Huutelee pihalla kyttääjistä ja uteliaista naapureista.Rappukäytävä mieluinen paikka huudella saunassa rakastelusta.Ovia paukotaan.Määrätään autopaikkoja?!!Lumityötkin pitäisi tehdä töihin menessä(vuokratalo)Miestä saa vain moikata.Juttelu aiheuttaa mustasukkaisuuskohtauksen.Kasteleppas kukkia parvekkeella.Mikä noituminen alkaa uteliaista ihmisistä.Muut vahtaa ovisilmästä heidän liikkeitään.Heillä on koko talon siistein koti.Tämäkin huudetaan pihalla kun yrittää autoonsa mennä.Ajoin eri autolla pihaan kaupasta tullessa.Latasin kaffit ja rupesin ostoksia jääkaappiin laittamaan.Siinä leipää voidellessa huomasin pihalla liikettä.OMG.7min ja kyseisen pariskunnan mies kierteli jo autoani.Varmaankiin tarkistakseen kuka omistaa auton...nyt meni hermot.En jaksa enää huutoja kuunnella.Minä maksan vuokrani myös parvekkeesta ja haluan kesäisin myös käyttää sitä.Kummallisesti talosta löytyy muitakin joilla vain negatiivistä sanomista.Huomenna isännöitsijän puheille.

Kommentit (1)

1. Pete (Etelä-Suomi) kommentoi 10.9.2018 klo 01.00

Oho, teillä on tosi paha tilanne. Osanottoni! Sellainen kyttäysmentaliteetti ei varmaan sammu vaikka isännöitsijä tai joku muu kävisi antamassa kehotuksen lopettaa. Sen sijaan lähimmästä askartelukaupasta alkaa mennä kaupaksi kierrelehtiöt, ja sitten ympäristöön alkaa ilmestyä anonyymejä heippalappuja. :-D

1 tykkää Tykkää kommentista

Lisää uusi kommentti
  • Kommentti tarkistetaan ylläpidon toimesta ennen kuin se tulee julkiseksi. Älä lähetä törkyä. HTML ei ole sallittu.

© Kyttääjät 2019. Tässä on melkein pakollinen pieni präntti. Itsestäänselvyyksiä. Osa oikeuksista pidätetään ja osa muuten pidätetään muuten vain (yleensä silloin jos ei osata olla ihmisiksi). Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen paikkansapitävyydestä. Jos huomaat tiedoissa puutteita, otahan yhteyttä jotenkin — mieluiten palautelomakkeella.
Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja ehdotuksia.