Kyttääjät

Pappilantie 7, Koski tl

Nyt on niin, että tälle seudulle on tehty yhteensä kaksi kyttääjäbongausta. Kaikki samaan katuosoitteeseen tehdyt bongaukset ryhmitellään samalle sivulle.

Kyttäyshavainnon arvioitu sijainti kartalla.

#85: Pappilantie 7, 35100 Koski tl

 • Sukupuoli: molemmat tai määrittelemätön
 • Aktiivuus: yleensä horrostilassa tai kanttuvei
 • Ilmoittaja: Reijo junnikkala
 • Ominaisuudet:
 • Ekstrat: kirjoittelee välillä lappuja
 • Katseltu: 2687 kertaa

Laputettu postilaatikon kautta" Autonne pitää niin pahaa ääntä että se häiritsee koko aluetta. täällä asuu vanhoja ihmisiä.korjauttakaa autonne ja käyttäkää roskakatoksen luona olevaa parkkipaikkaa siellä on vapaita paikkoja eikä häiritse ketään.tv Asukkaat"mainitttakoon että autoni meni juuri2 päivää sitten pakoputken osalta läpi kats,ja kukaan ei ole viellä uskaltanut tunnustaa tätä allekirj..

#95: Pappilantie 7, 31500 Koski tl

 • Sukupuoli: naaras
 • Aktiivuus: jaksaa säätää
 • Ilmoittaja: Reiska
 • Ominaisuudet: vihainen, tunkkainen, ja ailahtelevainen
 • Ekstrat: kirjoittelee välillä lappuja
 • Katseltu: 2501 kertaa

Kyttääjä ilmestyi ovelle rinkutteli ovikelloa ja kun avasin oven alkoi ojentaminen; onks tuo teidän auto? Minä Ei ole (se että auto oli siskoni ei vaikuttanut kytän puheen sisältöön) K:tuo auto on ollut tuossa koko yön ja me emme ole saaneet nukuttua kun se voi sytttyä tuleen ja poltaa koko talon....hän on talon suohelupäääääääääääällikkö ja hän tietää että a uton o n O LTAVA 4 m päässä seinästä....hohhoijaa, kysyin eikö mikään muu valvottanut , naapurissa oli tosi kova ääniset bailut koko helevetin yön... eikö se häirinyt ? ei ei ne pitää vaan 2-3 kertaa sellaiset juhlat siellä nin,,,älämöly oli ihan omaa luokkaansa, tuli mieleen että kyttääjällä oli sukulaissuhteita ko paikkaan... ainoastaan tuo auto valvotti mikä oli pysäköity liiian lä'helle seinää valvotti... oli varmasti isännän kans kytätty oikeen vaahtosammuttimen kanssa milloin leimahtaa,,hiukan alko huvitttaa, kun oli joutunut tällaiseen kyttäyskeikkaan,,,,ja eihän se auto ollukkaanm sitten syttynyt,,,hehehehhehheeheheh ikävä juttu..

Kommentit (3)

1. reiska (koski tl) kommentoi 8.5.2017 klo 11.57

naapurin vanha pappa kuoli tuos muutama päivä sitten..tää meijän talopoliisi oli tutkimuksissan päätyny siihen että se oli mun ja siskoni syytä,kun meijän autot tukki ajoväylän ja ampulanssi ei saa sit peruuttaa lainkaan, niimpä tää lanssi sit seiso täs pihas 2 tuntii ja lähti pois .eikä ollu mitään vaikeuksia kiertää taloo.ed versio oli että lanssi ois juuuttunu tuohon ränniin kii.ja mitähän se viellä keksii.meenkö ilmottautumaan kamarille?

0 tykkää Tykkää kommentista

2. Speedy (Tuntematon) kommentoi 30.5.2016 klo 19.49

Voitte myydä telkkarin pois kun tulee realityä ovista ja ikkunoista. :D

68 tykkää Tykkää kommentista

3. Kantasiakas (Tuntematon) kommentoi 11.3.2016 klo 19.39

Touhu menee 100% varmasti pahempaan suuntaan. Kohta tulee lappuja olemattomistakin äänistä...

110 tykkää Tykkää kommentista

Lisää uusi kommentti
 • Kommentti tarkistetaan ylläpidon toimesta ennen kuin se tulee julkiseksi. Älä lähetä törkyä. HTML ei ole sallittu.

© Kyttääjät 2019. Tässä on melkein pakollinen pieni präntti. Itsestäänselvyyksiä. Osa oikeuksista pidätetään ja osa muuten pidätetään muuten vain (yleensä silloin jos ei osata olla ihmisiksi). Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen paikkansapitävyydestä. Jos huomaat tiedoissa puutteita, otahan yhteyttä jotenkin — mieluiten palautelomakkeella.
Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja ehdotuksia.