Kyttääjät

Vesalankuja 8 , Turku

Kyttäyshavainnon arvioitu sijainti kartalla.

#148: Vesalankuja 8, 20360 Turku

  • Sukupuoli: molemmat tai määrittelemätön
  • Aktiivuus: jaksaa säätää
  • Ilmoittaja: Talonpoika
  • Ominaisuudet: kovaääninen, vihainen, antisosiaalinen, tunkkainen, suorasanainen, sähäkkä, ja ailahtelevainen
  • Ekstrat: ei määritelty
  • Katseltu: 711 kertaa

"Pehtoori" Asunut asumisoikeusasunnossa alusta asti -93 vuodesta. Valitsee asukkaat, päättää minkä auton saat ostaa, säätää kaikkia kommunistin menetelmiä käyttäen. Aina jotain taloyhtiön asiaa, kun näet. Valittaa jopa naapuri yrityksen melusta jota ei muut kuule. Luulee omistavansa koko alueen. Oma Kilta, jossa muutama untuvikko kieli ruskeana säestää samoja valheita, kun ko. "Pehtoori" on liikkeelle laittanut. Tietää naapurin rikosrekisterin paremmin kuin poliisi ja oikeuslaitos. "Pehtoori" voi heittää kiven ensimmäisen. Asukastoimikunnan pysyvä puheenjohtaja, ilman valintaa. Poistaa kasvit, ja muutkin liikaa iloa tuottavat asiat pihalta. Vihaa lapsia, koiria, ja miehiä. Miestä suurempi feministi. Mielivaltainen hallitsija.

Kommentit (1)

1. Bonde (Tuntematon) kommentoi 5.5.2017 klo 19.02

Tosi paha tapaus tämä Vesalankujan pehtoori. Tulee mieleen se ruotsalainen elokuva "Mies, joka rakasti järjestystä". :-D

0 tykkää Tykkää kommentista

Lisää uusi kommentti
  • Kommentti tarkistetaan ylläpidon toimesta ennen kuin se tulee julkiseksi. Älä lähetä törkyä. HTML ei ole sallittu.

© Kyttääjät 2018. Tässä on melkein pakollinen pieni präntti. Itsestäänselvyyksiä. Osa oikeuksista pidätetään ja osa muuten pidätetään muuten vain (yleensä silloin jos ei osata olla ihmisiksi). Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen paikkansapitävyydestä. Jos huomaat tiedoissa puutteita, otahan yhteyttä jotenkin — mieluiten palautelomakkeella.
Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja ehdotuksia.