Kyttääjät

Kyttääjien historiaa

Alla näkyvä informaatio on kerätty alkuperäiseltä Kyttaajat.net-sivustolta.

Liittyminen

Sinustako kyttääjä?

Ennen jäsenanomuksen jättämistä kannattaa tarkistaa, onko taloyhtiösi jo yhdistyksemme yhteisöjäsen. Tarkista lisäksi, onko sinulla ehkä jo jäsenyys — monilla taloyhtiöillä ja isännöitsijöillä on tapana automaattisesti rekisteröidä kaikki uudet omistusasukkaat Etelä-Suomen Kerrostalokyttääjät ry:n jäseniksi. Kaksoisjäsenyys on yhdistyksemme peruskirjassa kielletty.

Yksityishenkilön liittymisprosessi on seuraava:

  • Hakija toimittaa jäsenyysanomuksen liitteineen toimistoomme. Toistaiseksi emme käsittele sähköpostitse saapuvia jäsenanomuksia!
  • Hakija suorittaa jäsenmaksun yhdistyksen pankkitilille.
  • Kolmivaiheinen valamiesporras hyväksyy jäsenyyden yhdistyksen kuukausikokouksessa, kun maksu on saatu ja hakijan taustatiedot tarkistettu.
  • Mikäli taustatiedoissa ilmenee tiettyjä häiriöitä, jäsenanomus voidaan hylätä, jolloin 72,5% jäsenmaksusta palautetaan (loput pidätetään kulujen kattamiseksi).

Jäsenyyden etuja:

Järjestömme sisäinen tiedotustoiminta on erittäin vilkasta, joten saat aina viimeisimmät tiedot lainsäädännössä tapahtuvista muutoksista, uusimmista kyttäysvinkeistä sekä tietysti asuinalueellasi elävistä erityistä tarkkailua vaativista häiriköistä. Lukuisista tarkkailtavista on arkistossa monta mapillista muistiinpanoja ja valokuvia!

Yhdistys tarjoaa myös tarvittaessa lainopillista apua vastatoimien kohteeksi joutuneille kyttääjille.


© Kyttääjät 2019. Tässä on melkein pakollinen pieni präntti. Itsestäänselvyyksiä. Osa oikeuksista pidätetään ja osa muuten pidätetään muuten vain (yleensä silloin jos ei osata olla ihmisiksi). Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen paikkansapitävyydestä. Jos huomaat tiedoissa puutteita, otahan yhteyttä jotenkin — mieluiten palautelomakkeella.
Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja ehdotuksia.