Kyttääjät

Kyttääjien historiaa

Alla näkyvä informaatio on kerätty alkuperäiseltä Kyttaajat.net-sivustolta.

Valtteri Vasikan puuhanurkka

Kyttäävien lasten kaveri Valtteri Vasikka kertoo tänään, miten kerrostalon konnat saa kiinni sormenjälkien avulla.
Hauska sormenjälkileikki
Naapureille voi kostaa voodoo-nukella, kuten hassut ulkomaalaiset tekivät ennen vanhaan. Voodoo on tietysti pelkkää satua, mutta sitä kannattaa kuitenkin kokeilla!
Lasten voodoo-nuket
Ennen vanhaan ikävät naapurit ja muut roistot oli tapana kieritellä tervassa ja höyhenissä. Meillä nykyajan lapsilla on Villistä lännestä monenlaista opittavaa!
Terva ja höyhenet
Itse voit lukea kaikkea mitä äiti sallii, mutta naapurin lapset voivat saada huonoista kirjoista vaikutteita. Opettele rakentamaan nuotio ja järjestä talon pihalla kivoja kirjarovioita!
Kirjarovioiden järjestäminen
Tee iso palvelus huonomuistiselle isoäidille askartelemalla kaikille naapureille nimilappuja, joissa on myös huoneiston numero.
Nimilappujen askarteluohjeet
Kiva haisteluleikki opettaa kolmevuotiaille ja sitä vanhemmille vesseleille olfaktorista kyttäystä ja rappukäytävävalppautta. Postiluukkujen nuuhkiminen on hyvää harjoitusta myös aikuisille!
Haisteluleikin ohjeet
Jouluisia lahjavinkkejä kyttäyksestä kiinnostuneille vesseleille. Vakoiluleluissa on mahtavan hienoja ominaisuuksia, niistä on hyötyä ihan aikuisillekin!
Lahjalista
Näin rakennat komean purkkipuhelimen. Sillä voi myös harjoitella kyttäämisen taitoja: kokeile vaikkapa "Intiaanipäällikkö Haukansilmän vartioleikkiä!"
Purkkipuhelin ja leikkivinkit
Muutama hauska päättelytehtävä tarjoaa ajankulua ja auttaa oivaltamaan, mitkä asiat usein ovat vinossa naapureiden kanssa.
Päättelytehtäviä
Periskooppi on hyödyllinen kapine pikku kyttääjälle — siksi niitä rakennetaan ala-asteella puutyötunnillakin. Periskoopilla näkee naapurin parvekkeelle tosi helposti.
Periskoopin rakennusohjeet

© Kyttääjät 2019. Tässä on melkein pakollinen pieni präntti. Itsestäänselvyyksiä. Osa oikeuksista pidätetään ja osa muuten pidätetään muuten vain (yleensä silloin jos ei osata olla ihmisiksi). Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen paikkansapitävyydestä. Jos huomaat tiedoissa puutteita, otahan yhteyttä jotenkin — mieluiten palautelomakkeella.
Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja ehdotuksia.