Kyttääjät

Kyttääjien historiaa

Alla näkyvä informaatio on kerätty alkuperäiseltä Kyttaajat.net-sivustolta.

Uusimmat artikkelit

25.2.2006
Sivuille ei ikävä kyllä ole saatu uutta aineistoa, koska yhdistyksen voimavarat on ohjattu muualle. Toivomme kuitenkin, että kyttääjien paikallisjaostot pitävät naapurit kurissa entiseen tapaan.
Kuukauden kyttääjä, lokakuu 2005
Seinäjokelainen Sirkka Hajuste sai lokakuussa Kuukauden kyttääjän arvonimen panostettuaan hiljaisten ja passiivisten naapurien syyllistämiseen. Todellisia ongelma-asukkaita ovat hänen mielestään esimerkiksi ne, jotka provosoivat varkaita omistamalla kalliita tavaroita.
Tutustu Kuukauden kyttääjään »
Kuukauden kyttääjä, syyskuu 2005
Jyrki Säädin on palkittu Kuukauden kyttääjänä ansiokkaasta valehäiriöiden järjestämisestä, jolla hän on pyrkinyt selvittämään puutteita naapuriensa kyttäystaidoissa.
Tutustu Kuukauden kyttääjään »
Lukijakirjeitä 20.6.
Viikon kirjepalstalla on lukijoiden postia, jossa mm. ehdotetaan näiden sivujen sulkemista, kerrotaan tietullikokeiluista Helsingissä ja kysellään ompelukoneen käytöstä.
Lue lukijakirjeitä »
Kultaiset kyttäysmuistot
Meille on kertynyt jonkin verran yleisön lähettämiä kyttäysaiheisia valokuvia, jotka ovat jääneet julkaisematta.
Katso kuva »
Lukijakirjeitä 12.6.
Alamme jälleen julkaista kirjepalstaa, jossa vastaamme meille lähetettyihin kysymyksiin ja kommentteihin. Toimistoon on kevän aikana saapunut runsaasti postia, ja pyrimme julkaisemaan rästiin jääneitä viestejä vähitellen. Tällä kertaa vuorossa ovat mm. kysymykset omakotitalosta tapahtuvasta kerrostalokyttäyksestä, kuusiaidan tuhoamisesta ja hangella kävelemisestä.
Lue lukijakirjeitä »
Kyttääjien uutiskatsaus 11.6.
Kommentoimme muutamia kyttäysaiheisia poimintoja valtauutisista: Ruotsi kieltämässä tupakoinnin kotona (Aftonbladet), Vanhukset kameravalvontaan Espoossa (Iltalehti), Kaikille avoin merivalvontakurssi elokuussa (Uusi Rauma).
Lue uutiskatsaus »
Lapsille: hauska sormenjälkileikki
Kyttäävien lasten kaveri Valtteri Vasikka kertoo tänään, miten kerrostalon konnat saa kiinni sormenjälkien avulla.
Puuhanurkkaan »

© Kyttääjät 2019. Tässä on melkein pakollinen pieni präntti. Itsestäänselvyyksiä. Osa oikeuksista pidätetään ja osa muuten pidätetään muuten vain (yleensä silloin jos ei osata olla ihmisiksi). Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen paikkansapitävyydestä. Jos huomaat tiedoissa puutteita, otahan yhteyttä jotenkin — mieluiten palautelomakkeella.
Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja ehdotuksia.